nl

Press Kit : Collection Spring Summer 2016

Back to all Press Kits

Keywords

2016, Collection, Fabrics, Spring-summer.

Files to download

Useful links

MC Project Store

Sylvie & Benoit
39, rue de Namur - 1050 Brussels - Belgium
[email protected]
http://www.mcprojectstore.be

Marie's Corner Showroom

20, avenue Edison - 1300 Wavre - Belgium
[email protected]
https://www.mariescorner.com

Press Contact

Ariane Abramowicz & Nathanaël Picas

Ariane & Nathanaël
202, Av. de Messidor - 1180 Brussels - Belgium
[email protected]
http://www.aacom.be/


Zich goed in haar of zijn vel voelen is het kostbaarste goed in een gebalanceerde levensstijl. Marie’s Corner heeft dit begrepen en stelt een selectie voor die ons aanzet om ons interieur een andere inhoud te geven en om te vormen in een echte hartelijke en huiselijke cocon, ver weg van alle oppervlakkigheid.

De selectie Lente-Zomer 2016

De nieuwe collectie Lente-Zomer 2016 brengt ons naar een sober, chic en elegant universum. De zetels en stoelen van Marie’s Corner (nieuw in 2016 en iconische creaties) passen perfect in een comfortabel geheel waarbij de pure lijnen, de grijze tinten en ruwe materialen een streepje voor krijgen.

Marie’s Corner doet zo het DNA en de visie van het koppel oprichters – Laetitia Zichy-Low et Alain Low – opnieuw alle eer aan, onder meer doorheen de gebruikte materialen: hout, kwaliteitsvolle stoffen en leder… edele materialen die de vakman met veel knowhow tot hun recht laat komen. Meer dan ooit laat de marktleider van de zetel met het label ‘Made in Belgium’ doorschijnen dat elk stuk manueel werd vervaardigd en op veel unieke manieren kan afgewerkt worden (meer dan 200 mogelijkheden).

De selectie Lente-Zomer 2016 omringt zich met prestigieuze merken en kwaliteitsvolle voorwerpen: de kussens van Maison de Vacances, de prachtige vazen van Guaxs, de subtiele geurkaarsen van L’Objet, de bijzondere lampen en tafels van Tradition of het elegante tafelgerei van Cutipol.

Nieuw bij Marie’s Corner: 71 tinten grijs, linnen en leder!

In 2016 voegt Marie’s Corner nieuwe modellen toe aan de collectie ‘America’. Het merk breidt ook het palet afwerkingen uit: vooral grijs en alle subtiele nuances die eigen zijn aan deze kleur, en het leder dat comfort en huiselijkheid uitstraalt en meesterlijk wordt geïntegreerd in de authentieke creaties van het Huis. Zo komen er 71 afwerkingen bij die verspreid worden over de 5 gamma’s stof en leder.